fbpx

Méz nekem

Bemutatkozás

Családi méhészet

A méhek szeretetét gyerekként szívtam magamba, a lehető legtöbb időt töltve a méhészetben. 2019-ben az egyik legagresszívabb méhbetegség fertőzte meg a családi méhészetet, melyet egy hozzá nem értő vándorméhész hozott a méhészetével baranyai falunkba. 2019. nyarán a teljes méhészetet fel kellett számolni állatorvosi utasításra. Fájdalommal, könnyek között végeztem el édesanyámmal a szomorú műveletet.

A folytatás

Azon a napon határoztam el, hogy nem lesz vége a méhekkel való kapcsolatomnak.  A méhek iránt érzett csodálatom, a méhtermékek iránti határtalan szeretetem vezetett oda, hogy 2020 elején életre hívtam a mindentamezrol.blog.hu oldalam.

Küldetéstudat

 Célom az volt, hogy minél több tudnivalót eljuttassak a mézkedvelőkhöz, és segítsek a mézek közti eligazodásban. Ismeretterjesztő cikkeim nagy részét beválogatták az index.hu vagy a blog.hu címlapjára, ezeknek köszönhetően nagyon sok olvasóhoz eljutottak az információk.

Egy új év reggelén

Immár saját oldalon folytatom az ismeretek átadását és egyben megoldást adok a mézek szerelmeseinek a beszerzési forrást illetően. Ízletes, érett, jó minőségű mézhez juthatsz hozzá általam, hazai termelők méhészeteiből. A websop indulásáig az info@meznekem.hu oldalon tudsz érdeklődni méz vásárlás ügyben.

Mit jelent számomra a méz

Egy rendkívül bonyolult természeti folyamat végén, a természet és a rendkívül intelligens teremtmények, a méhek összhangjából születik meg a természet legnagyobb kincse, a folyékony, csodaszép méz. A mézben benne van a téli hótakaró, a tavaszi áztató eső, a nap sugarai, a föld tápanyagai, a nappalok és éjszakák, a napfény és Bolygónk szívének lüktetése. Egy csepp természet. Ezt jelenti számomra a méz. 

Rólam Képekben

Kövess Facebookon is: